Job Portal
RWE Image

RWE betaalt jouw opleiding

Leerwerkplekken

Wat dacht je van een combinatie van leren en ervaring opdoen binnen 1 van de elektriciteitscentrales van RWE. Dat is wat RWE te bieden heeft met het HBO Bachelor leerwerktraject Elektrotechniek.

Er is veel vraag naar technici

Op dit moment is er een chronisch tekort aan technici. Met de vergrijzing en de energietransitie in aantocht zal Nederland op korte termijn 15.000 uitvoerende technici tekort komen op MBO- en HBO-niveau. Deze specialisten zijn hard nodig voor het uitvoeren van de energietransitie. Met dit initiatief proberen we jongeren enthousiast te maken voor de uitdagingen in de energietransities.

Om hier op in te spelen biedt RWE in samenwerking met Avans Hogeschool Breda en de Hanzehogeschool in Groningen een HBO leerwerktraject aan (afstudeerrichtingen Energietechniek en Industriële automatisering).

Wij betalen je HBO-opleiding Elektrotechniek van totaal vier jaar. Het traject resulteert in een volwaardig Bachelor diploma. Je volgt het reguliere lesprogramma en voert de praktijkopdrachten, stageopdracht en afstudeeropdracht grotendeels bij RWE uit. 

We vragen

Passie voor techniek, motivatie en instapniveau afgerond HAVO/MBO4

Als je meer wilt weten

Neem je contact op met Arjan van der Stelt, werkenbijrwegenerationnl@rwe.com, +31 (0)6 25 00 83 37