RWE en omgeving

Onze productielocaties vallen op, of het nu om een energiecentrale, een windpark of zonneveld gaat. We kunnen ze moeilijk verstoppen. Daarnaast blijven ze vaak lang in het landschap aanwezig. 
Onze grote energiecentrales zijn vaak al tientallen jaren een begrip in de buurt. Met hun koeltorens, schoorstenen en hoge gebouwen steken ze af in het vlakke Nederlandse landschap. In de loop der jaren verandert er regelmatig iets aan hun aangezicht. De een vindt ze een doorn in het oog, de ander ziet ze en denkt “ik ben bijna thuis”.

De aanleg van nieuwe wind- of zonneparken doen wij in overleg met de omwonenden en andere betrokkenen. Samen zoeken we naar de beste landschappelijke inpassing of participatie mogelijkheden.
De energietransitie maakt dat energie-opwekkers meer en meer zichtbaar worden in het Nederlandse landschap. Dat is onvermijdelijk. Daarom proberen wij een goede buur te zijn.

Excursie

Tot onze spijt is het tot nader bericht niet mogelijk een energiecentrale of windpark van RWE te bezoeken en te ervaren hoe elektriciteit wordt gemaakt. Wij hopen deze service over enige tijd weer aan te kunnen bieden.

Wij helpen je graag

Direct de juiste contactpersoon vinden

Alle contactpersonen