Health & Safety

Toegangsbeleid

Je bent welkom op onze locaties en kantoren, al gelden er wel wat spelregels. Deze zijn noodzakelijk om de veiligheid van zowel de eigen medewerkers als van de mensen die op bezoek komen of komen werken te kunnen garanderen.

Je komt op bezoek?

Een bezoeker wordt door de RWE-medewerker/contactpersoon altijd aangemeld bij de beveiligingsloge. De RWE-contact persoon haalt de bezoeker op bij de loge en begeleidt deze gedurende het bezoek. Indien er geen beveiligingsloge is, spreekt de RWE-contactpersoon met de bezoeker af waar zij elkaar zullen ontmoeten. De bezoeker wordt door de medewerker van de loge en/of de RWE-contactpersoon op de hoogte gebracht van de geldende regels op die locatie. 

Kom je als bezoeker werken op één van de productielocaties van RWE GCC-NL, dan moet je de RWE Poortinstructie gevolgd hebben. Een toets is onderdeel van deze poortinstructie. De toets wordt alleen afgenomen op één van de productielocaties van RWE GCC-NL. Als voorbereiding op de toets, kun je de poortinstructie hier alvast bekijken. De poortinstructies zijn in verschillende talen beschikbaar. Gebruik voor andere taalversies de taalwisseloptie van deze website rechtsboven.  


 


Je komt arbeid verrichten?

Kom je arbeid verrichten in of nabij de installaties, gebouwen of werkplaatsen waarbij risico’s bestaan om letsel op te lopen? Of kom je arbeid verrichten waar een contract aan ten grondslag ligt (het inmeten voor het opmaken van een offerte valt hier ook onder)? Maak dan gebruik van de Aanmeldservice Aannemers.