RWE Image

Health & Safety

Aanmeldservice (onder)aannemers

Arbeid verrichten

Kom je arbeid verrichten in of nabij de installaties, gebouwen of werkplaatsen waarbij risico’s bestaan om letsel op te lopen? Of kom je arbeid verrichten waar een contract aan ten grondslag ligt (het inmeten voor het opmaken van een offerte valt hier ook onder)?

Voor diegene die arbeid komt verrichten geldt de Aanmeldprocedure aannemers, voor het tijdig én op juiste wijze aanmelden van personeel.

De aanmeldservice is er om vooraf vereiste documenten en gegevens van een werknemer te kunnen controleren. Vereiste documenten zijn deels een wettelijke verplichting en eisen die door RWE Generation NL zijn vastgelegd.

De door de aannemer ingevoerde gegevens worden door een backoffice gecontroleerd. Na goedkeuring geeft de backoffice de Beveiligingsdienst toestemming de aangemelde werknemer toe te laten tot de locatie wanneer deze zich meldt.

Een tijdige en juiste aanmelding van een werknemer voorkomt op deze manier onnodig wachten bij de poort, voorkomt irritatie én bespaart geld. 

Om gebruik te maken van de Aanmeldservice moet een firma zich eerst registreren voor een account.

Een firma met een account kan zijn personeel direct aanmelden via de aanmeldservice.

Download hier een handleiding over de werking van onze aanmeldservice.


Vragen over de aanmeldservice?

Heeft u vragen over de Aanmeldservice of doet zich een probleem voor? Onze backoffice is tijdens kantooruren op onderstaande manieren te bereiken.

Noord-Nederland

Eemshavencentrale in Eemshaven

Telefoon: +31 (0) 88 8531207
Telefoon: +31 (0) 88 8536990

Zuid-Nederland

Amercentrale in Geertruidenberg
Moerdijkcentrale in Moerdijk
Clauscentrale in Maasbracht

Telefoon: +31 (0) 88 8538217