Leveranciers bij RWE

Hartelijk welkom op de website van RWE Procurement!

Onze leveranciers spelen een belangrijke rol bij het bereiken van de toppositie op de energiemarkt. Wij streven daarom naar samenwerking met de beste en sterkste leveranciers om dit doel te bereiken. Kwaliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit staan hierbij centraal. We willen samen met onze leveranciers de toeleveringsketen optimaliseren om zo duidelijke voordelen ten opzichte van de concurrentie te behalen.

Voor verdere ontwikkeling en optimalisatie van onze leveranciersportefeuille zijn we daarom altijd geïnteresseerd in een samenwerking met nieuwe zakelijke partners.

Belangrijk hierbij is de RWE-gedragscode. Wij kiezen er bewust voor om geen samenwerking aan te gaan met leveranciers waarvan algemeen bekend is dat ze de principes van het Global Compact van de Verenigde Naties niet naleven. In onze zakelijke relaties zetten wij ons bovendien in voor de verdere naleving van het Global Compact bij ondernemingen en in het bijzonder bij leveranciers. 

RWE Procurement Nederland bundelt en verwerkt alle behoeften van de Nederlandse RWE bedrijven, met uitzondering van de inkoop van brandstoffen en de uitvoering van nieuwbouwprojecten. Belangrijke zwaartepunten zijn daarbij de strategische en operationele aansturing en uitvoering van de inkoopactiviteiten alsmede de standaardisering van bedrijfsprocessen.

Naast RWE Procurement kennen we ook de inkooporganisatie RWE Projectinkoop. Deze concentreert zich op de nieuwbouw van elektriciteitscentrales van verschillende energiebronnen. 

Wij kijken uit naar een open en eerlijke samenwerking!

De RWE gedragscode

Richtlijnen voor medewerkers en zakenpartners

Lees verder