RWE Renewables

Hernieuwbare energiesector slaat handen ineen voor duurzame productieketen

RWE Image

Den Haag, 6 maart 2023

Binnen RWE vinden we het belangrijk om niet alleen te focussen op het vergroten van onze duurzame energiecapaciteit, maar ook te werken aan verantwoord zakendoen met onze directe en indirecte partners in de toeleveringsketen die verder gaat dan de huidige wetgeving. Daarom hebben we een  overeenkomst ondertekend met de ambitie om aan het einde van deze overeenkomst (5 jaar vanaf maart 2023) volledig in overeenstemming te zijn met de OESO-richtlijnen en de VN-richtlijnen (voor onze Nederlandse windactiviteiten).

Downloads

Verdere Mededelingen

RWE start werkzaamheden windpark Karolinapolder

15.02.2024

Lees verder

Resultaat metingen windpark N33

25.07.2023

Lees verder

Hollandse Kust West VII: RWE succesvol in tender windpark op zee

10.11.2022

Lees verder