Health & Safety

Toegangsbeleid Magnum centrale

Let op! Deze poortinstructie is enkel voor de Magnum centrale van RWE GCC-NL in Eemshaven.

Je bent welkom op onze locaties en kantoren, al gelden er wel wat spelregels. Deze zijn noodzakelijk om de veiligheid van zowel de eigen medewerkers als van de mensen die op bezoek komen of komen werken te kunnen garanderen.

Je komt op bezoek?

Een bezoeker wordt door de RWE-medewerker/contactpersoon altijd aangemeld bij de beveiligingsloge. De RWE-contact persoon haalt de bezoeker op bij de loge en begeleidt deze gedurende het bezoek. De bezoeker wordt door de medewerker van de loge en/of de RWE-contactpersoon op de hoogte gebracht van de geldende regels op die locatie.

Arbeid verrichten?

Kom je arbeid verrichten in of nabij de installaties, gebouwen of werkplaatsen van de Magnum centrale waarbij risico’s bestaan om letsel op te lopen? Of kom je arbeid verrichten waar een contract aan ten grondslag ligt (het inmeten voor het opmaken van een offerte valt hier ook onder), dan geldt dat je de Magnum site specifieke RWE Poortinstructie, met toets, gevolgd moet hebben voordat je je meld bij de beveiligingsloge. Ook hier geldt dat je door je contactpersoon bent aangemeld bij de beveiligingsloge.

Voor deze poortinstructie en toets klik je onderstaande link:

Volg de instructies en zorg dat je het certificaat mee neemt zodat je deze aan de medewerker van de beveiligingsloge kan laten zien.